Webmasters Blog

Holdturneringen starter om 3 uger og Maribo har valgt at trække hold 3. Vi stiller således op med et mesterrække hold og et hold i A- rækken. Det er trist, men der var ikke opbakning til mere.

Vi fik ny formand ved generalforsamlingen, men Per har af personlige årsager trukket sig og der skal vælges en ny på den ekstraordinære generalforsamling den 26/10 klokken 18:00. Bestyrelsen har et emne, men modtager meget gerne forslag, hvis der er en der har lyst og bestyrelsen og andre er klar til hjælpe med opgaverne.

Der har været rigtig meget at se til i den senere tid. Jeg er som bekendt holdturneringsleder og det giver altid meget arbejde her ved opstart. Da jeg er meget organisatorisk interreseret har det også krævet noget tid omkring formands problemet. Jeg er ikke i bestyrelsen, men deltager i møderne fordi jeg er webmaster. 

Der er lige lavet ny organisationsplan og det gav også flere opgaver til mig, men da det er spændende at arbejde med, er det jo svært at sige nej til disse opgaver

 

| Svar

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det er John Kristensen der har fundet det i klubbens jubilæumsbog.

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget uforpligtende hurtigskak. Så det ville være glædeligt hvis han kom ca. klokken 19:00 på onsdag.

22.05 | 17:59

Hej
Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da min mand spiller skak og har gjort det længe ville jeg høre om han kunne komme og spille i kluppen

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse om det afholdte ÅBEN-HUS-ARRANGEMENT, der blev afholdt lørdag den 14. august 2021.

Finn Kristiansen