Webmasters Blog

Så er den rigtige skak sæson ved at komme i gang, der hvor alle klubber er aktive.
For Maribo betyder det en større omvæltning da Finn er stoppet som formand og Per Rasmussen er valgt som ny formand. Alene det betyder en stor ændring, da Per er helt ny indenfor organisations arbejde og han har heller ikke den samme tid, da han stdig er på arbejdsmarkedet. Heldigvis er Finn indstillet på stadig at yde en stor indsats for klubben.
Finn, John og undertegnede er også klar til at hjælpe Per. Jeg forventer der holdes bestyrelsesmøde fredag den 7 oktober, hvor planerne kommer i mere faste rammer.
Jeg selv har nu fået en fast køreplan for min kræftbehandling, så jeg nu ved hvilke dage jeg kan råde over. Jeg har dog de kommende par måneder en del opgaver omkring holdturneringen i hovedkredsen og skal samtidig have kikket på nogle af forslagene fra spillermødet. Jeg vil også gerne have kikket på eventuelle EMT turneringer i klubben. Så der er rigtig meget at se til, men hvis i har forslag eller ønsker er i velkommen til at kontakte mig, så skal jeg nok tage snakken formanden/bestyrelsen.

Den 7/9 blev der holdt et særdeles velbesøgt og konstruktivt spillermøde. Der deltog 15-16 medlemmer og vi fik en god drøftelse omkring klubben og diverse gode forslag blev fremført. Nu må vi så prøve at få nogle af de gode ideer udført.
Maribo Skaklub har tilmeldt 3 hold til holdturneringen. ! i Mesterrækken + 1 i A- rækken og et i B eller C rækken.
På generalforsamlingen blev der valgt ny formand. Finn ønskede ikke at forsætte og i stedet blev Per Rasmussen valgt.
I den kommende weekend er der 3 Maribo spillere der deltager i Holbæk Løvfaldsturnering. Det er Per og Matthias Rasmussen og undertegnede Henning Jakobsen. Det er 10 gang Holbæk holder Løvfald/Løvspirngs turnering og jeg er øjensynlig den eneste spiller der har deltaget i alle 10. Holbæk har iøvrigt fået ny hjemmeside.

Skakken er ved at komme i omdrejninger.

Så er skaksæsonen ved at komme i omdrejninger igen og det kører fortsat godt for Maribo Skakklub. Vi er PT noteret for 42 medlemmer, men der er 2 der bliver udmeldt ved kvartalets udgang. Lige nu er Maribo den 27. største klub i hele landet og det må siges at være rigtig flot. Vi er i øvrigt en af de få klubber der har fremgang og der er desværre mange klubber der mister medlemmer. Det gælder også vennerne fra Sydøstlolland, der har fået et par udmeldelser og også har haft dødsfald i medlemskredsen.

Det ser ud til det er svært at få folk i gang med turneringer igen og det gælder også Maribo. Selvom det er længe siden klubben har været så stor, har vi svært ved at samle spillere til 3 hold i holdturneringen, så overvej endelig om ikke du alligevel kan og vil spille hold. Jeg står gerne til rådighed med oplysninger hvis der spørgsmål du savner svar på.
Vi har generalforsamling om små 14 dage og der skal vi have valgt ny formand og det har knebet gevaldigt med at finde kandidater, men der er fundet en der tager det, hvis ikke der er andre der melder sig.

Sydøstlolland Skakklub deltager i

Foreningernes Dag

i Kettinge søndag d. 21. august kl. 10 - ca. 14.

 

Det bliver et promotion-arrangement, hvor alle er velkomne til at komme og høre mere om skak eller spille skak. Der stables en turnering på benene, hvor alle - også nybegyndere - kan deltage. Gratis deltagelse for alle.

 

Meld jer til her: TILMELD og LÆS MERE

eller kontakt formand Jens her

 

Mød op og støt arrangementet, så flere får øjnene op for vores hyggelige klub.

 

Hvis du er nysgerrig på at se, hvad Sydøstlolland Skakklub er for en størrelse, så kom

Maribo skakklub har fået vokseværk.

Der er nu registreret 40 medlemmer. Jeg ved ikke om klubben tidligere har været så stor. Jeg har desværre ikke fundet nogen arkiver, hvor man kan se dette. Skulle der være nogen, der ved noget om dette, må de meget gerne give mig et praj.
Grunden til denne udvikling, er et stort arbejde fra mange medlemmer og ikke mindst vores nuværende formand. Det der trækker nye medlemmer til, er den store aktivitet vi har i klubben samt en masse presseomtale og en god og hyggelig stemning i klubben. Med hensyn til aktiviteter, kræver det, naturligvis opbakning fra medlemmerne så vi undgår aflysninger.
Vi skal også alle være gode til at inddrage de nye i fællesskabet.

Husk: Vi skal have fundet en ny formand om godt 5 uger. Det bliver meget svært, men skal løses. 

I sæsonen 49/50 havde klubben 49 medlemmer, så der er et stykke vej endnu.

Nyeste kommentarer

01.08 | 18:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det er John Kristensen der har fundet det i klubbens jubilæumsbog.

...
22.05 | 21:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget uforpligtende hurtigskak. Så det ville være glædeligt hvis han kom ca. klokken 19:00 på onsdag.

...
22.05 | 19:59

Hej
Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da min mand spiller skak og har gjort det længe ville jeg høre om han kunne komme og spille i kluppen

...
16.08 | 09:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse om det afholdte ÅBEN-HUS-ARRANGEMENT, der blev afholdt lørdag den 14. august 2021.

Finn Kristiansen

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE