Klosterturnering 2019

Indbydelse til Maribo Skakklubs Klosterturnering 2019 som 5 runders EMT

Tabel

For 11. år indbyder Maribo Skakklub til 5 runders koordineret EMT.

Turneringen Elo-rates i det omfang det er muligt.

Spillested:

Maribo Skakklub, Spejdervænget 4, 4930 Maribo. Der er kørestolsadgang.

Spilledatoer:

Onsdagene 3., 10. og 24. april samt 1. og 15. maj 2019.
Udsatte partier kan spilles efter nærmere aftale og skal være afviklet inden sidste spilleaften

den 15. maj.

Tidspunkt:

Klokken 19.00. Bemærk at partiet er tabt, hvis man ikke er mødt op på spilleaftenen senest

klokken 20.00. Eventuelt afbud skal meddeles til turneringsleder og modstander hurtigst muligt

og absolut senest 2 timer før det fastsatte spilletidspunkt.

Betænkningstid:

I alle de øverste grupper er betænkningstiden 90 min. til 40 træk, derefter 15 min.

Der tillægges 30 sekunder pr. træk fra træk 1.
Betænkningstiden i den sidste gruppe er 90 min + 30 sekunder pr. træk.

Gruppeinddeling:

Der spilles fortrinsvis alle mod alle i 6-mandsgrupper. En gruppe eventuelt som monrad.

Præmier:

Vinder af Klosterturneringen (gruppe 1): 750 DKK samt gratis deltagelse i næste års turnering.
1. præmie i øvrige grupper: 600 DKK
2. præmie i alle grupper: 300 DKK

Ligestilling:

Ved ligestilling i grupperne deles pengepræmier. I gruppe 1 skal der findes en vinder.

Derfor spilles der ved ligestilling et sudden death parti.

Hvid får 6 min. og skal vinde. Sort får 5 min. Der trækkes lod om farven.

Tilmelding:

Senest den 28. marts med navn, klub, fødselsdato, mail, telefonnummer og ratingtal

DSU eller til:

Finn Kristiansen (e-mail: evafinn@c.dk eller tlf. 54 78 11 03 / 40 61 64 69).

Ved tilmelding gives samtidig samtykke til, at der i det trykte turneringsprogram angives oplysninger om deltagerens navn, ratingtal, klubtilhørsforhold, telefonnummer og e-mail-adresse. Efter sidste frist for tilmelding kan et sådant samtykke ikke trækkes tilbage. Dette indebærer ingen ændring i forhold til tidligere praksis. Det er blot en nødvendig passus i forhold til gældende lovgivning.

Turneringen er begrænset til maksimum 30 deltagere.

Indskud:

150 DKK. (For juniorer 100 DKK.) som indbetales i Lollands Bank: Reg. 6525 kontonr.: 4030516.

HUSK: Mærk indbetaling med fuldt navn. Alternativt betales indskud på en klubaften.

Indskud skal være betalt senest den 28. marts 2019.