Lolland-Falster-Mesterskab

LF Mesterskab 2019 (Maribo Sommer EMT)

Tabel

For 4. år i træk arrangerer vi en seriøs emt-turnering hen over sommeren for alle jer, der synes, at der er for længe til september. For 3. gang gælder Maribo Sommer EMT også i år som Lolland-Falster-Mesterskab - nu for 2019.  Da det også er ferietid, spiller vi alle mod alle i 6-mandsgrupper (evt. en gruppe som monrad), så der er god mulighed for at aftale alternative spilledatoer.

De planlagte 5 runder: Onsdagene 5.6., 19.6., 3.7., 7.8. og 21.8. kl. 19.

Det er tilladt at komme op til en time for sent. Der kan efter aftale spilles forud eller udsatte partier på andre onsdage eller efter anden aftale. Husk at give TL besked - også om resultatet.

Evt. afbud sendes til TL Søren Pedersen på skak@sp4970.dk eller sms til 6062 5499 og så vidt muligt også til modstanderen hurtigst muligt og absolut senest 24 timer før det planlagte spilletidspunkt. Udeblivelse eller senere afbud fører til tab af partiet. Ved afbud skal nyt spilletidspunkt aftales hurtigst muligt!

Betænkningstiden er 90 min. pr. spiller + 30 sek. pr. træk.

Spillested: Maribo Skakklubs Klubhus, Spejdervænget 4, 4930 Maribo. (Husk venligst indendørs skiftesko. Udendørs sko skal sættes i entreen!)

Indskud på 130 DKK. (Maribo Skakklub yder tilskud på 80 DKK til egne juniormedlemmer.) Indskud betales i Lollands Bank: reg. 6525, kontonr.: 4030516  (Husk fuldt navn på indbetalingen) eller kontant på 1. spilleaften.

Præmier i 6-mandsgrupper: 1. præmie 400 DKK    2. præmie 200 DKK

Ved pointlighed deles pengepræmier. Vinderen af øverste gruppe bliver Lolland-Falster-Mester og får dermed vandrepokalen. Ved pointlighed her beregnes korrektion og ved fortsat ligestilling spilles et sudden death-parti om titlen. Hvid får 6 min. og skal vinde. Sort får 5 min. Der trækkes lod om farven.

Tilmelding til TL Søren Pedersen på skak@sp4970.dk eller sms til 6062 5499 eller helst her på siden senest d. 1.6. Der er højst plads til 30 deltagere, hvilket vi nåede sidste år, så tøv ikke for længe med din tilmelding.