Nyt medlem

I Maribo skakklub er du altid velkommen.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, kan du kigge ind på klubaftener (stort set alle onsdage fra kl. 19.00) og få en snak eller måske spille lidt skak.

Du binder dig ikke til noget det første stykke tid.
Og vi har ikke kun mesterspillere. Vi har spillere på stort set alle niveauer, så du skal ikke afholde dig fra at møde op.

Vi har klubhus på Spejdervænget 4 i Maribo. Der er indkørsel til parkeringsplads fra Søndre Boulevard (mellem nr. 59 og nr. 61).

Til alle skakinteresserede børn og unge og deres forældre !
Vi ved fra henvendelser, at der er en del børn og unge på Lolland, som gerne vil spille skak. Vi ved også at det kan være svært at starte alene i en skakklub som nybegynder, da dem, som har spillet der bare nogle få år, som regel er noget stærkere.

Derfor har vi i Maribo Skakklub en afdeling for juniorer og eventuelle andre nybegyndere. Afdelingen ledes af Henrik Sandberg Jensen, der er en af klubbens stærke spillere, men også andre af vore trofaste spillere er parate til at hjælpe.

De vil sammen lære både nybegyndere og lidt øvede en masse om skak.

Junior- og seniortræningen er om onsdagen fra kl. 17:45 til kl. 18:45. Det er  kombineret junior- og seniortræning (rating under 1500 ).

Og hvad koster det så? Ikke noget den første måned eller to. Hvis interessen fortsat er der, skal man selvfølgelig være medlem af klubben. Skak er en ret billig sport, da den ikke kræver noget dyrt udstyr. Vores kontingent for juniorer (under 20 år) er 550 kr. om året inkl. medlemskab af Dansk Skak Union. Desuden har Lolland Kommune en politik, som gør, at økonomien ikke må være en hindring for børns deltagelse i fritidsaktiviteter, så hvis det skulle være et problem, så sig det til mig.

På Maribo Skakklubs vegne
Finn Kristiansen
formand

Skriv en mail
til formanden, så kan vi give dig den bedst mulige velkomst.

Find adressen til klubhuset
her .

Kontingent :

Junior kr. 550,00 (Alder 0-20 år)

Senior kr. 800,00

Pensionist kr. 600,00

B-medlem kr. 200,00 (betaler unions-kontingent via anden klub)